Zorg

Zorg voor de patiënt/ client

Als zorgverlener wil je bijdragen aan de gezondheid van mensen. Dit vraagt om een goede relatie tussen jou als zorgverlener en de patiënt of cliënt. Voor een behandeling is vertrouwen nodig. Jouw patiënt of cliënt wil op je kunnen bouwen. Indien een contact verstoord is, om wat voor reden dan ook, kan my Insight Out snel boven water halen wat er in de onderstroom speelt. Vanuit de gevoelsbeleving kunnen jullie met elkaar delen waar het bij ieder om gaat en zo in echt contact de verbinding herstellen.

Zelfzorg 

Juist in de zorgsector waar mensen werken vanuit de kwaliteit 'klaar staan voor de ander' is zelfzorg belangrijk. Zeker in deze tijd waarin we handen tekort komen aan het bed, de wachtlijsten voor de GGZ steeds langer worden, casussen complexer, etc. geeft dat druk en golven van emoties. Tijdsdruk, stress, korte lontjes, gedoe onder collega's; ze vragen overzicht, keuzes en sturing. Ook hierin kan my Insight Out van betekenis zijn.

Zelfreflectie in de zorg

Wij geloven in een zorgsector waarin zelfreflectie een essentieel onderdeel vormt binnen het dagelijks handelen. Door my Insight Out in de leerlijn van zorgopleidingen te implementeren, wordt de gevoelswereld in de basis meegenomen.  Zo krijgt iedere zorgprofessional al in een vroeg stadium zicht op zijn of haar kwaliteiten en uitdagingen. In de behandelingen, in het team en in zichzelf.

Mogelijkheden van my Insight Out in jullie zorginstelling

bekijk een voorbeeld

 

 

Bekijk hier wat een arbeidspsycholoog zegt over my Insight Out:

"met mIO leer je uit je comfortzone stappen op een manier die bij jou past."

Ik wil mIO voor mezelf gebruiken

Er knaagt iets van binnen. Je voelt je getriggerd en wilt de werksituatie onderzoeken. Met my Insight Out heb je een eigen coach op zak, waarmee je op elk moment kunt ontdekken wat er onderhuids speelt. En belangrijker nog: waar de situatie je eigenlijk toe uitnodigt om te leren.

Zelfstandig Met coach

 

Ik wil mIO ten behoeve van mijn team gebruiken

Samen met je team wil je groeien in professionaliteit. Jij in je leiderschapskwaliteiten en je team in de onderlinge samenwerking en verbinding. En daarnaast kent iedere medewerker van je team een individuele ontwikkelingsweg. my Insight Out brengt de intrinsieke motivatie boven tafel.

Workshop leidinggevende Workshop medewerkers

Mij als interne coach
in mIO specialiseren

Wordt er in jouw organisatie aandacht besteed aan Learning en Development? En ben jij interne coach? Dan is het jouw taak om professionals te laten groeien. Als het principe van my Insight Out je aanspreekt, overweeg dan eens om gecertificeerd mIO coach te worden.

Lees verder

 

Enable Notifications OK No thanks