fbpx

Workshop voor medewerkers

my Insight Out voor medewerkers in organisaties

"Je krijgt een idee van wat er bij jezelf aan de hand is."

De medewerker in een organisatie heeft naast het  inhoudelijke werk te maken met contacten met allerlei verschillende mensen. In zo’n professionele omgeving is professioneel handelen voor medewerkers van groot belang. Het kan conflicten voorkomen of oplossen en het geeft medewerkers een gevoel van meesterschap over hun eigen rol in de organisatie.

In het contact met anderen kom je niet alleen die ander, maar ook jezelf tegen. De ander kan je moeilijk veranderen, maar jezelf wel, jezelf met al je automatische reacties en je eigen kwaliteiten, maar ook valkuilen. Op de werkvloer valt dus veel te leren over jezelf!

Als medewerkers de  beschikking hebben over een tool om aan zelfreflectie te doen, geef je hen iets extra’s om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Op momenten dat iemand geraakt wordt, ligt er meestal een nieuwe uitdaging op hem of haar te wachten. Wanneer deze uitdaging duidelijk wordt, kunnen er  woorden aan gegeven worden richting leidinggevende, klanten en/ of collega’s. Vervolgens kunnen er concrete stappen worden gezet in het dagelijkse (werk)leven.

Wij gunnen medewerkers daarom my Insight Out om zich te blijven ontwikkelen en professioneel en  met meer plezier en passie te kunnen werken. Voel je ervoor om de beschikking te hebben over deze tool voor jullie medewerkers, dan is een in-company workshop mIO een goede keuze!

Incompany workhop voor medewerkers

  • Alle medewerkers krijgen een introductieworkshop (2,5 uur) en een eigen mIO-account
  • De medewerkers leren hoe ze lastige en/of succesvolle ervaringen in de werkpraktijk zelf kunnen onderzoeken in hun persoonlijke mIO account en dit als uitgangspunt gebruiken voor intervisie en/ of ontwikkelgesprekken.

Een andere toepassing is een workshop voor een team:

  • In de workshop (1 dagdeel) - Samenwerking optimaliseren voor een team- onderzoeken de teamleden ieder voor zich een gezamenlijk thema of issue met gebruik van my Insight Out. Het  resultaat: een vruchtbare dialoog over een gewenste oplossing of richting, gebaseerd op de emotionele rijkdom van het team.

Medewerkers met een ontwikkelvraag kunnen een individueel mIO traject aanvragen bij ons of bij een intern opgeleide coach.

Er is veel mogelijk, we denken met jullie mee om een passend pakket samen te stellen.
Wij gaan graag in gesprek om te onderzoeken wat jullie eerste behoefte is
en wat een passende structuur is voor de medewerkers in jullie bedrijf.
We beginnen meestal met een pilot.

Geïnteresseerd? Meer weten?

Neem contact met ons op:

    *=verplicht veld