Onderwijs

Wij geloven in onderwijsprogramma's waarin zelfreflectie een essentieel lesonderdeel vormt. Door my Insight Out in de leerlijn te implementeren, neem je vanaf de basis de gevoelswereld mee in het leren en lesgeven. Iedere professional krijgt daarmee al in een vroeg stadium zicht op zijn of haar kwaliteiten en uitdagingen.
Zo leren we en blijven we leren, met en van elkaar.

Als docent wil je kennis overbrengen en je studenten laten leren. Deze interactie vraag om een goede verbinding tussen docent en student. Lesgeven gaat immers verder dan puur mechanisch, goed didactisch handelen. Zonder een goede relatie wordt een effectieve overdracht en leren lastig.

Naast overdracht heb je als docent een ruimte te creëren waarin de student zich op een creatieve manier zelf de stof gaat toe-eigenen. Je wilt de stof bij de student tot leven laten komen. Ook hierin kan my Insight Out je de weg wijzen. Door het voor jezelf in te vullen, krijg je zicht op jouw manier van lesgeven.

Indien een contact verstoord is of niet lekker verloopt, om wat voor reden dan ook, kan my Insight Out snel boven water halen wat er in de  onderstroom speelt. En als je weet wat er speelt, weet je ook waar de oplossing te vinden is.
Vanuit de gevoelsbeleving kunnen jullie met elkaar in dialoog en kan de relatie zich herstellen.

 

mIO in de leerlijn

Wij kunnen mIO voor jullie op maat ook integreren in de leerlijn.

Lees verder

Bekijk hier wat docenten/ trainers zeggen over my Insight Out met 3 filmpjes:

"my Insight Out helpt studenten ècht onder de waterlijn komen!"

"Ik wist niet dat mijn flexibiliteit mij in de weg kan zitten"

"Onderwijs gaat over verbinding; je moet jezelf dan goed kennen."

Ik wil mIO voor mezelf gebruiken

Er knaagt iets van binnen. Je voelt je getriggerd en wilt de werksituatie onderzoeken. Met my Insight Out heb je een eigen coach op zak, waarmee je op elk moment kunt ontdekken wat er onderhuids speelt. En belangrijker nog: waar de situatie je eigenlijk toe uitnodigt om te leren.

Zelfstandig Met coach

 

Ik wil mIO ten behoeve van mijn team gebruiken

Samen met je team wil je groeien in professionaliteit. Jij in je leiderschapskwaliteiten en je team in de onderlinge samenwerking en verbinding. En daarnaast kent iedere medewerker van je team een individuele ontwikkelingsweg. my Insight Out brengt de intrinsieke motivatie boven tafel.

Workshop leidinggevende Workshop medewerkers

Mij als interne coach
in mIO specialiseren

Wordt er in jouw organisatie aandacht besteed aan Learning en Development? En ben jij interne coach? Dan is het jouw taak om professionals te laten groeien. Als het principe van my Insight Out je aanspreekt, overweeg dan eens om gecertificeerd mIO coach te worden.

Lees verder

 

Deze onderwijsinstellingen gingen je voor:

Enable Notifications OK No thanks