Bedrijf

In een bedrijf maken mensen de organisatie. De eerste focus ligt vaak op de vakinhoudelijke kant: het gaat om deskundige professionals die goed werk afleveren. Vlak echter niet de kracht van intrinsieke motivatie, verbinding en samenwerking uit. Hier ontstaat energie en synergie in een bedrijf. Bevlogenheid die afstraalt naar buiten.

Indien het contact verstoord is, in een team of met klanten, kan my Insight Out snel boven water halen wat er in de onderstroom speelt. En als je weet wat er speelt, weet je ook waar de oplossing te vinden is. Met deze inzichten kun je met elkaar delen waar het in de kern om gaat, en vervolgens met authenticiteit de relatie herstellen.

Hoe bewuster de mensen, hoe volwassener de organisatie. De tool my Insight Out biedt professionals een handvat op weg naar zelfkennis die past bij volwassenheid. Het laat ze groeien door allereerst op zoek te gaan naar de gevoelsbeleving en inzichten ín zichzelf - zonder meteen naar de ander te wijzen. Door dit permanent toe te passen op situaties, heeft zelfreflectie een hefboomeffect.

Medewerkers die zichzelf beter begrijpen, gaan namelijk anders met elkaar, met de klanten of met de werkdruk om. Ze communiceren vanuit een andere laag. Met meer inzicht in hun gevoelens, krijgen ze een steviger fundament in zichzelf. En als professional meer grip op en overzicht in werksituaties. Bewuste medewerkers laten de hele organisatie groeien in professionaliteit.

Verschillende mogelijkheden om mIO in te zetten

Ik wil mIO voor mezelf gebruiken

Er knaagt iets van binnen. Je voelt je getriggerd en wilt de werksituatie onderzoeken. Met my Insight Out heb je een eigen coach op zak, waarmee je op elk moment kunt ontdekken wat er onderhuids speelt. En belangrijker nog: waar de situatie je eigenlijk toe uitnodigt om te leren.

Ik wil mIO ten behoeve van mijn team gebruiken

Samen met je team wil je groeien in professionaliteit. Jij in je leiderschapskwaliteiten en je team in de onderlinge samenwerking en verbinding. En daarnaast kent iedere medewerker van je team een individuele ontwikkelingsweg. my Insight Out brengt de intrinsieke motivatie boven tafel.

Ik wil mij als interne coach in mIO specialiseren

Je werkt intern in de organisatie op het gebied van Learning en Development. Het is jouw taak om professionals te laten groeien. Als het principe van my Insight Out je aanspreekt, overweeg dan eens om gecertificeerd mIO practioner te worden.

 

Deze bedrijven gingen je voor:

Enable Notifications OK No thanks