Wat is het en hoe werkt het?

my Insight Out is een zelf-coach-tool gebaseerd op een wetenschappelijke theorie en een collectief bewustzijn, gevormd uit een knowledge base van duizenden ervaringen van andere mensen. De tool gebruik je zelfstandig, op een moment dat jij daar behoefte aan hebt. Aan de hand van filmpjes, audio en visualisaties wordt op een verrassende

manier stap-voor-stap een proces van zelfinzicht op gang gebracht. Op een veilige en vriendelijke manier helpt my Insight Out je stil te staan bij jouw eigen waarheid. Je duikt onder het verhaal in je hoofd en ontdekt welke emotionele patronen jouw leven onbewust sturen. Het helpt je om de waarheid die je al in je draagt naar boven te halen.

Bekijk een ervaring

Bekijk een testimonium

Bekijk een voorbeeld

Het collectief bewustzijn

my Insight Out is een tool die je altijd bij de hand hebt. Je gebruikt hem op momenten waarop een situatie in je leven je raakt, positief of negatief, en je een nieuwe kijk op jouw situatie en gevoelens kunt gebruiken. Via het collectief bewustzijn ontdek je dat in alle situaties die je aangereikt krijgt, ook de lastigste, een les te ontdekken valt om te groeien.

Bijvoorbeeld

Klik aan waarin jij je herkent en laat je inspireren door verhalen van andere mensen.

Negatief zelfbeeld

Ik ga er vaak van uit dat ik niet zo interessant ben. my Insight Out gaf mij het inzicht hoe dat beeld er ingeslopen is en hielp mij mijn kwaliteiten weer te voelen en er in te geloven.

Geen steun

als puntje bij paaltje komt is er toch niemand voor mij… Ik zie nu wat ik zelf kan doen om steun op te merken en te ontvangen.

Teleurgesteld

Waarom begrijpt hij me niet? Dat mag je toch verwachten van een vriend! Ik was verrast toen ik ontdekte hoe ik zelf de ander wegjaag met mijn eisen.

Te veel prikkels

Ik ben een heel gevoelig persoon. Ik voel wat anderen voelen en heb daar last van. Ik kan nu bij de ander laten wat van de ander is, en dat geeft me rust

Weinig energie

Ik ben zo vaak moe, maar ik moet toch door. my Insight Out gaf mij een onverwachts inzicht: moe is voor mij een signaal geworden om naar mezelf te luisteren ipv mezelf op te jagen.

Angst voor falen

ik ben slim en mag het risico om te falen niet nemen. Ik moet met weinig moeite alles in 1x kunnen. Ik heb mijn uitstelgedrag ingevuld in my Insight Out en heb het plezier van -leren door vallen en opstaan- voor het eerst ervaren.

Veel zelfkritiek

Het kritische stemmetje in mijn hoofd staat constant aan, ik word er gek van. Ik vulde eerlijk in: -ik kijk naar mezelf en denk ‘dat had je veel beter moeten doen..’-  en ik ontdekte hoe dit stemmetje mij vroeger behulpzaam was. Ik kan dit nu met mildheid aanhoren en me er los van maken.

Ik word geleefd

Ieder vrij momentje zit ik op mijn mobiel en ik begin daar last van te krijgen. Het werd me helder wat ik daarmee probeer. Namelijk niet te voelen hoe eenzaam ik me eigenlijk voel.

Te veel stress

Mijn hele dag zit vol met dingen die nog moeten.. ik ren mezelf voorbij. Door mijn leidinggevende werd ik vriendelijk doch dwingend verzocht om een stresssituatie in te vullen in my Insight Out. Het werd me duidelijk wat ik nodig heb om te leren focussen en hoe ik support daarbij kan vragen.

Vaak boos

Ik kan mijn boosheid niet inhouden als zij weer aankomt met slappe excuses. Ik heb ontdekt dat in die boosheid een hele mooie kwaliteit verborgen zit en hoe ik van daaruit kan reageren.

Onzekerheid

Ik durf niet te zeggen wat ik ergens van vind, ik houd vaak mijn mond. Zo fijn om te ontdekken hoe ik mijn kwaliteit van bescheidenheid heb gebruikt om mij te beschermen in een heftig gezin. En hoe ik nu als volwassene de uitdaging van ruimte innemen en mezelf laten zien kan ontwikkelen.

Mezelf kwijt

Ik pas mezelf altijd aan… ik verlies mezelf en dat maakt me ongelukkig wat een opluchting : ik besef me dat dat nu niet meer nodig is. Nu ik het herken begin ik de moed te ontwikkelen om mezelf steeds meer te laten zien.

Leven voelt zinloos

De vraag “waarom ben ik hier” houdt me regelmatig bezig. Elke keer als ik me dat weer afvraag vul ik deze vraag in en krijg ik uit het collectief bewustzijn een liefdevol antwoord, waar ik mee verder kan.

Saai leven

Ik durfde in my Insight Out in te vullen: ‘ik heb een saai leven’ hierdoor kwam ik uit bij mijn levendigheid, die ik over het hoofd had gezien..

Blijven twijfelen

Ik ken mezelf als een eeuwige twijfelkont. Ik heb de waarde ontdekt van stap voor stap voelen in plaats van al dat gepieker in mijn hoofd.

Een masker op

Mensen vinden mij gezellig en grappig en ik ben een graag geziene gast. Niemand ziet hoe eenzaam ik me daarachter eigenlijk voel. Wat fijn om in my Insight Out eerlijk te kunnen invullen hoe ik mij echt voel en mezelf daarin serieus te nemen.

Verrassende inzichten van andere gebruikers

my Insight Out geeft verrassende inzichten die je zelf niet zo 1-2-3 zou kunnen bedenken. Zo word jij je steeds bewuster van de invloed die je hebt op de beleving van jezelf en de wereld om je heen. Met als gevolg gezonde relaties met jezelf en anderen.

 

Benieuwd wat my Insight Out
voor jou kan betekenen?

Proberen?

Wil jij ook kennis maken en onderzoeken wat my Insight Out voor je kan betekenen?

Probeer het hier dan 4 dagen uit.
Probeer het nu!

Enable Notifications OK No thanks