fbpx

mIO voor leidinggevenden

Voor leidinggevenden bieden wij  verschillende mogelijkheden om met mIO
aan de eigen persoonlijke ontwikkeling te werken:

  • Een 1-daagse in-company workshop: in deze workshop leren we de leidinggevenden alles over het gebruik van mIO voor hun persoonlijke ontwikkeling. We werken in duo’s om elkaar te ondersteunen. Het resultaat van deze workshop is dat de leidinggevende zich een bewust zelfonderzoeker  kan noemen. Voorkomende lastige praktijksituaties  kan de leidinggevende vanaf dan zelf met de tool onderzoeken, en met de uitkomst daarvan concrete nieuwe vaardigheden ontwikkelen. We raden aan dit in intervisie met collega’s te doen.
  • Een eigen mIO account, waarin je al je onderzoeken op kunt slaan als een persoonlijk ontwikkel-document.
  • Een individuele sessie met een mIO-coach: een persoonlijk thema dat in de praktijk speelt, wordt bij de kop gepakt en in de diepte onderzocht onder begeleiding van een ervaren mIO-coach. Na zo’n 1,5 uur is er helderheid en concreet zicht op effectieve gedragsverandering vanuit intrinsieke motivatie.
  • Een dagdeel begeleide intervisie (in-company of op locatie) voor een groep leidinggevenden. Iedere deelnemer onderzoekt met mIO, gesteund door een collega eerst een casus uit de praktijk. De persoonlijke thema’s die hier spelen worden voor eenieder glashelder. Met dit inzicht wordt de intervisie gestart. De collega’s ondersteunen elkaar in het vinden van geheel op de persoon toegespitste vaardigheden om het professioneel handelen te optimaliseren.

 

Er is veel mogelijk, we denken met jullie mee om een passend pakket samen te stellen.
Wij gaan graag in gesprek om te onderzoeken wat jullie eerste behoefte is en wat een passende structuur in jullie bedrijf is.
We beginnen meestal met een pilot.

Geïnteresseerd? Meer weten?

Neem contact met ons op:

    *=verplicht veld