fbpx

Webinar - Coachen met my Insight Out

 

Over dit Webinar

Met dit live-webinar krijg je een kijkje in een gloednieuwe tool voor coach-professionals. Via een interactieve demonstratie met een cliënt kun je daadwerkelijk ervaren hoe coachen met my Insight Out werkt en wat het jou kan opleveren.

Met boeiende voorbeelden zorgt Mirjam Zoestbergen ervoor dat jij een levendig beeld krijgt van my Insight Out. Zij maakt ook ruimte om antwoord te geven op jouw vragen.

Presentator

In mijn vak als ZKM-coach ondersteun ik al meer dan 30 jaar mensen om hun eigen waarheid en wijsheid te vinden, in alle ervaringen die op hun pad komen. Door het ontwikkelen van my Insight Out, kan ik nu het stokje overdragen en iedere coach de mogelijkheid bieden om cliënten en zichzelf te helpen hun levensvreugde te (her)ontdekken in alledaagse ervaringen.

Onderwerpen

Wat is my Insight Out?

Leer over de achterliggende wetenschappelijke basis en hoe my Insight Out in de wereld is gekomen.

Wat kun je met my Insight Out?

Leer hoe je met my Insight Out in no time boven water krijgt wat er speelt. Ontdek ook hoe jij deze tool kan benutten, zowel voor jóuw persoonlijke ontwikkeling, als dat van je cliënt.

Wat kan my Insight Out voor jouw praktijk betekenen?

Leer hoe my Insight Out jou kan ondersteunen in jouw praktijk en ontdek hoe het jou één van de besten maakt binnen jouw vakgebied.